Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Ve velkém hrnci přivedeme k varu vodu. Na napařovací podložku nebo kovový cedník dáme kuchyňský papír a na něj opatrně klademe závitky, střídáme při tom těsně vedle sebe tmavé a světlé kousky do matice 2x2. Podložku umístíme do hrnce a rybu vaříme v páře pod pokličkou 7 - 8 minut, maximálně 10. Během vaření si nasekáme zelenou petrželku nebo extragon na ozdobu. Když je vše uvařeno, vyndáme podložku z hrnce a na každý talíř stále na papíře přeneseme 4 závitky, až na talíři je z jedné strany nožem přidržíme a papír zpod nich opatrně vytáhneme, aby stále držely tvar. Posypeme petrželkou a strouhaným parmezánem, přidáme trošku pepře a zakápneme dobrým olivovým olejem.