cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňák na česneku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky tuňáka, 2 lžíce másla, 1/2 dl olivového oleje, 41/2 stroužků česneku, 2.15 dl suchého bílého vína, 8 plátků toastového chleba, sůl, mletý pepř, 2 lžíce čerstvě nasekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přidáme kromě jednoho všechny stroužky česneku a dobře zamícháme. Přidáme osolené a opepřené stejky, a vaříme 10 minut na středním plameni. Pomalu přilijeme víno a vaříme dalších 15 minut. Mezitím si osmažíme plátky chleba. Hotové plátky potřeme zbývajícím stroužkem česneku. Podáváme posypané čerstvou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2269x    verze pro tisk

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

Valenciánská treska

Zapečená makrela

Zapečená treska na smetaně

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty