cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
· Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Aidža s uzenými šproty
Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)
Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)
Brandáda z tresky
Ďábelská treska
Dušená ryba
Filé z mořského lososa přírodní
Filé z tresky s citrónovým máslem
Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)
Fish pie
(Parmentier de poisson)
Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)
Kořeněná makrela
Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)
Macher jhol
(Bengálské rybí kari)
Makrela na bobkovém listu
Makrela na řecký způsob
Makrela se špenátem
Makrely s cibulí a smetanou
Mečoun
Mečoun na rozmarýně