cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kambala na bílém víně

Turbot au vin blanc

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kambaly, 2  šalotky, 15 dkg másla, 1/2 sklenka suchého bílého vína, 1/2 lžíce sekané zelené petrželky, bouquet garni do vývaru, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dejte vařit kambalu do vývaru těsně pod bodem varu. Ochuťte a udržujete teplé. Rozsekané šalotky nechte zesklovatět na polovině másla, nesmí zhnědnout. Zalijte vínem a sklenkou vývaru. Nechte na prudkém ohni zredukovat o čtvrtinu. Stáhněte z ohně a přidejte zbytek másla a petrželky. Osolte a zalijte touto omáčkou rybu ve chvíli, kdy ji podáváte.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 3258x    verze pro tisk

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně