cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Thajsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená ryba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tresky nakrájené na pruhy, 2  jarní cibulky, 3 lžičky citrónové šťávy, 1/2 lžíce krystalového cukru, 2 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2  feferonky nasekané nadrobno, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájené kousky ryby dáme na pařák, posypeme nakrájenou zelenou cibulkou a nad parou vaříme tak dlouho, až je ryba měkká. Mezitím v misce smícháme citrónovou šťávu s cukrem a solí. V další misce smícháme česnek a feferonky. Hotovou rybu vyndáme, položíme na talíř, přelijeme citrónovou šťávou a posypeme směsí česneku a feferonek.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2649x    verze pro tisk

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Machali aur daal
(Rybí kari s čočkou)

Macher jhol
(Bengálské rybí kari)

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně