cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Brandáda z tresky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé (z tresky), 4 dl olivového oleje, 15 stroužků česneku, 2 dl mléka, 1/2  hřib nebo žampión, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Filé z tresky spařujeme osm minut ve vařící vodě, pak je rozkrájíme na kostky a vhodíme do kastrolu s polovinou rozpáleného oleje, maso rozmělníme na kaši, neustále mícháme. Pak přidáme česnek, rozsekaný žampión a sůl a další zbytek oleje, stále mícháme a přidáváme mléko, aby se vytvořila jemná kaše. Brandádu dáváme na topinky z bílého chleba potřené česnekem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2033x    verze pro tisk

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou