cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Itálie - Basilicata   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Baccalà alla lucana

Sušená treska po lukánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg zvlhčené sušené tresky, olivový olej, 2  nakládané kapie v octě
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ponořte sušenou tresku na okamžik do vroucí vody, pak ji osušte, zbavte kostí a nakrájejte na stejně velké kousky. Osmahněte na pánvi v olivovém oleji sladké nakládané papriky a po několika minutách přidejte kousky tresky. Nechte je dusit na mírném ohni asi půl hodiny. V polovině doby vaření je otočte, aby se kousky ryb zbarvily i z druhé strany.
vloženo 15.05.2010    zobrazeno 1919x    verze pro tisk

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou