cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
· Ostatní sladkovodní ryby
·
Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Candát gratinovaný s cibulí
Candát na hříbkách
Dušená štika
Filátko ze štiky na čočkovém salátu
Fogoš (candát) a la Morny
Fogoš (candát) na způsob Chambord
Línci na bylinkách
Okoun na paprice
Okoun po znojemsku
Pečená štika plněná zeleninou
Pečený fogoš (candát) s chřestem
Ryba dušená s bylinkami
Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce
Štika na paprice
Štika pečená se smetanou
Štika s bambusovými výhonky
Štika Veronika
Úhoř v ostré omáčce
Zapečené rybí ragú