cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky štiky s kůží, svazek bylinek, zelená petrželka, bazalka, majoránka aj., 10 dkg vařené zelené čočky, 10 dkg vařené červené čočky, 2  mladé cibulky, 30 dkg hlívy ústřičné, 1/2  hlávkový salát, 4 plátky slaniny bez kůže, 4  bobkové listy, sůl, bílý pepř, vinný ocet - nejlépe balsamico, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Máme-li dva druhy čočky, uvaříme každou zvlášť v osolené vodě s bobkovým listem a necháme vychladit. Hlívu ústřičnou a jarní cibulky ogrilujeme v celku, poté nakrájíme nebo natrháme na kusy, smícháme s čočkou, natrhaným hlávkovým salátem a dochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a octem.

www.tacos.cz Filátko ze štiky osolíme, opepříme a obalíme v jemně sekaných čerstvých bylinkách. Lehce pokapeme olejem a pečeme nejdříve po straně kůže, pak po druhé tak, aby maso nebylo zcela vysušené. Souběžně s masem opékáme do křupava i plátky slaniny. Na talíř servírujeme čočkový salát, filé ze štiky a slaninu.

vloženo 25.01.2008    zobrazeno 1758x    verze pro tisk

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú