cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Candát na hříbkách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  candát, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 12  hřibů, mletý pepř, 1/4 l kysané smetany, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Candáta nakrájíme na porce, osolíme a necháme chvíli odležet. Pak porce na rozehřátém oleji po všech stranách zprudka opečeme. Na polovině másla podusíme téměř doměkka plátky hub, osolíme a opepříme. Zapékací mísu vymastíme zbytkem másla, na dno naskládáme vedle sebe porce masa, posypeme houbami, podlijeme smetanou a ve vyhřáté troubě asi 10 minut zprudka zapečeme. Na talířích posypeme sekanou petrželkou, podáváme s brambory, rýží či smaženými bramborovými hranolky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2927x    verze pro tisk

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú