cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené rybí ragú

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg ryb (kapr, lín, štika apod.), 2 lžíce másla, 1/2 lžíce hladké mouky, sůl, 1/4 l mléka, vývar z ryb, 2  žloutky, 8  žampiónů, 10  rajčat, 15 dkg tvrdého sýra na strouhání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené vykostěné rybí maso nakrájíme na drobné kostičky. Na lžící másla chvíli osmahneme mouku a za stálého míchání ji zředíme mlékem a vývarem. Povaříme, až je omáčka hladká a dostatečně hustá. Osolíme, přidáme žloutky, dobře promícháme s hlavičkami žampiónů nakrájenými na plátky a podušenými na zbytku másla, připraveným rybím masem a odstavíme z plotny. Posypeme sýrem, na povrch klademe plátky rajčat, osolíme a v troubě asi 8-10 minut zapečeme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2423x    verze pro tisk