cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Štika s bambusovými výhonky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg štiky (masa bez kostí a kůže), 2  bílky, 2 lžíce škrobové moučky, sůl, olej, 20 dkg pórku, 20 dkg bambusových výhonků nebo kedlubny, 1/2 sklenka desertního vína, vegeta, citrón, zelená petrželka, vývar z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso štiky nakrájíme na kostičky, promícháme se solí, vegetou, bílky a polovinou škrobu a necháme zakápnuté citrónem půl hodiny odležet. Očištěný pórek a bambus nebo kedlubnu nakrájíme na plátky. Odleželé maso zprudka opečeme na oleji, slijeme přes síto a necháme okapat. Na malém množství oleje osmahneme na pánvi pórek a bambusové výhonky nebo kostičky kedlubny, vmícháme osmažené maso, mírně podlijeme vývarem, podusíme, dochutíme a zahustíme škrobem rozmíchaným v chladném vývaru. Mícháme zlehka tak, aby kostičky masa zůstaly celé.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1280x    verze pro tisk

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú