cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fogoš (candát) a la Morny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  candát o váze 1.15 - 2 kg, sůl, máslo na vymazání formy, 1/2 kg brambor, 2.15 cl smetany, 2  žloutky, 10 dkg másla, 2 dkg hladké mouky, 10 dkg parmezánu, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Blatenského fogoše (candáta) vykucháme, očistíme a vaříme 10 minut v osolené vodě. Pak kůži stáhneme a rybu vložíme do máslem vymazané ohnivzdorné mísy a obložíme ji vařenými oloupanými brambory (rohlíčky). Nyní si připravíme tuto omáčku: ve sladké smetaně rozkvedláme žloutky, rozpuštěné máslo, mouku, strouhaný parmezán, osolíme, opepříme a zředíme procezeným vývarem z ryby. Touto omáčkou rybu polijeme a pečeme v rozpálené troubě 10-15 minut.
vloženo 27.06.2007    zobrazeno 1549x    verze pro tisk

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú