cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušená štika

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg štiky, 12 dkg másla, 1/2  sardelka, 1/2  cibule, zelená petrželka, citrónová kůra, sůl, 2 dl kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Štiku očistíme, vykucháme, opereme, nakrájíme na porce asi 7 cm široké a osolíme. V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme velmi jemně nakrájenou sardelku, cibuli, zelenou petržel a citrónovou kůru, vložíme na to porce ryby, polejeme několika lžícemi kyselé smetany a pod pokličkou zvolna dusíme. Po krátké době poklici sejmeme, rybu opatrně obrátíme a dusíme ji dále. Hotovou rybu upravíme na mísu a polejeme šťávou.
vloženo 30.06.2007    zobrazeno 2472x    verze pro tisk

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú