cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Línci na bylinkách

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 menší líni, 3  citróny, 2 lžičky sardelové pasty, 1/2 lžička bazalky, zelená petrželka, pažitka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve šťávě z jednoho citrónu utřeme sardelovou pastu, přidáme bazalku, nasekanou zelenou petržel a pažitku a dobře promícháme. Směsí potřeme osolené a opepřené línky, příčně je na několika místech nařízneme a do řezů nastrkáme na plátky nakrájené citróny. Každého zabalíme zvlášť do alobalu a grilujeme 20-30 minut. Podáváme s bílým pečivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1453x    verze pro tisk

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Ryba dušená s bylinkami

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú