cpt. Cook
 

Candát gratinovaný s cibulí

Candát na hříbkách

Dušená štika

Filátko ze štiky na čočkovém salátu

Fogoš (candát) a la Morny

Fogoš (candát) na způsob Chambord

Línci na bylinkách

Okoun na paprice

Okoun po znojemsku

Pečená štika plněná zeleninou

Pečený fogoš (candát) s chřestem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba dušená s bylinkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce ryby, 2  jarní cibulky, 1/2  citrón, 10 dkg másla, 1/2 sklenky bílého vína, zelená petrželka, estragon, 4 lístky šalvěje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce ryby pokapeme citrónem. Mezitím podusíme cibulku na másle ve skleněném pekáčku, přidáme rybu, osolíme, opepříme. Přidáme polovinu nakrájených bylinek, část másla pokrájíme na kousky a poklademe jimi rybu, zalijeme vínem a pečeme v troubě 30 - 40 minut. Pak přidáme zbytek čerstvých bylinek, podle potřeby ochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou a se salátem z čerstvé zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2472x    verze pro tisk

Rybí knedlíčky ze štiky ve smetanové koprové omáčce

Štika na paprice

Štika pečená se smetanou

Štika s bambusovými výhonky

Štika Veronika

Úhoř v ostré omáčce

Zapečené rybí ragú