Ryba dušená s bylinkami - recept cpt. Cooka
4 porce: 4 porce ryby, 2 jarní cibulky, 1 citrón, 10 dkg másla, 1/2 sklenky bílého vína, zelená petrželka, estragon, 4 lístky šalvěje, sůl, mletý pepř
Porce ryby pokapeme citrónem. Mezitím podusíme cibulku na másle ve skleněném pekáčku, přidáme rybu, osolíme, opepříme. Přidáme polovinu nakrájených bylinek, část másla pokrájíme na kousky a poklademe jimi rybu, zalijeme vínem a pečeme v troubě 30 - 40 minut. Pak přidáme zbytek čerstvých bylinek, podle potřeby ochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s vařenými brambory sypanými petrželkou a se salátem z čerstvé zeleniny.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka