čerstvé či sušené bylinky: kopr, tymián, zelená petrželka
www.tacos.cz Na první pohled by se mohlo zdát, že spousta cibule přehluší jemnou chuť ryby, ale opak je pravdou. Tepelnou úpravou v alobalu se výraznější chuť zeleniny zjemní, vzájemně se propojí s kořením, provoní rybu, avšak nepopře vynikající chuť běloučkého a jemného masa. Specifickou chuť zeleninové nádivky podtrhnou v ní obsažené kousky citrónu s kůrou. Veškeré chutě se spolu nádherně snoubí. Čím štiku nahradit? Ještě snadněji dostupným pstruhem.
www.tacos.cz Podáváme s chlebem nebo bramborami pečenými na grilu (očištěné brambory ve slupce rozpůlíme, vložíme mezi ně kousek másla, osolíme, opepříme a pevně zabalíme do alobalu, pečeme podle velikosti brambor cca 40 minut).