Zapečené rybí ragú - recept cpt. Cooka
4 porce:  40 dkg ryb (kapr, lín, štika apod.), 2 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, sůl, 1/4 l mléka, vývar z ryb, 2  žloutky, 8  žampiónů, 10  rajčat, 5 dkg tvrdého sýra na strouhání
Uvařené vykostěné rybí maso nakrájíme na drobné kostičky. Na lžící másla chvíli osmahneme mouku a za stálého míchání ji zředíme mlékem a vývarem. Povaříme, až je omáčka hladká a dostatečně hustá. Osolíme, přidáme žloutky, dobře promícháme s hlavičkami žampiónů nakrájenými na plátky a podušenými na zbytku másla, připraveným rybím masem a odstavíme z plotny. Posypeme sýrem, na povrch klademe plátky rajčat, osolíme a v troubě asi 8-10 minut zapečeme.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka