cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
·
Rybí filé
·
Kapr
·
Pstruh, losos
·
Ostatní sladkovodní ryby
· Mořské ryby
·
Raci, krabi, krevety
·
Hlemýždi, mušle, ústřice
·
Mořské potvory
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Mečoun s okurkovou omáčkou
Mořská ryba na žampiónech se smetanou
Mořská ryba se zeleninou
Mořské ragú s anýzovkou
Mořský vlkouš flambovaný v anýzu
Nočky z uzené tresky
Ocas z tuňáka v makové krustě
Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)
Pečená makrela podle žabulky
Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou
Plátky à la Deauvillaise
Platýs na smetaně
Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)
Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)
Platýs Veracruz
Pražma s otevřenými lasagnemi
Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)
Ryba pečená s kmínem
Ryba pěti vůní na šanghajský způsob
Ryba s mandlemi