cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi