cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ďábelská treska

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg tresky, 1/2 lžička hořčice, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 zelené papriky, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžička dobromysli, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 2 lžíce strouhanky, 1/2  citrón, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pekáček vymastíme olejem. Tresku osolíme, opepříme, pokapeme citrónem, potřeme hořčicí. Poklademe ji rozsekanou petrželkou, dobromyslí a nakrájenou paprikou. Nakonec posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. Upečeme v troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1975x    verze pro tisk

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou