cpt. Cook
 

Treska z Vicenzy
(Baccalà alla vicentina)

Tuňák na česneku

Tuňák na pepři

Tuňák na zázvoru

Tuniský kuskus

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valenciánská treska

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zmrazené tresky, sůl, 3 lžíce másla, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 2  cibule, olej, 30 dkg rýže, 3 dl rybího vývaru, 3 natvrdo uvařená vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do hluboké a máslem vymazané zapékací mísy vložíme osolené plátky masa z tresek, potřeme protlakem a narovnáme na ně vrstvu cibule osmažené na oleji a vrstvu rýže, kterou jsme předtím podusili v rybím vývaru. Vrstvy vystřídáme až do spotřebování všech přísad tak, aby poslední vrstvou byla rýže. Tu ještě polijeme rozpuštěným zbylým máslem a dáme péci. Hotový pokrm zdobíme plátky teplých natvrdo vařených vajec.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1965x    verze pro tisk

Zapečená makrela

Zapečená treska na smetaně

Závitky z mořského jazyka a hroznů
(Involtini di sogliola al parmigiano e uva bianca)

Závitky z platýse s rajčaty