Scorfano all'acqua pazza recept ze stránek www.tacos.cz
www.tacos.cz Neloupané stroužky česneku dlaní rozmáčkneme a dáme na rozehřátou pánev, která by měla být větší a hlavně na kterou máme poklici, budeme ji potřebovat. Zastříkneme česnek trochou olivového oleje a necháme smažit, zatím nahrubo nasekáme kapary. Osmažený česnek vyjmeme z oleje a místo něj na pánev přidáme nasekané kapary a celé vypeckované olivy a necháme chvíli smažit. Přihodíme rajčata nakrájená na menší kousky, mletý pepř a vše dobře promícháme. Potom na pánvi uděláme místo pro filety a dáme je rychle smažit. Když je maso z jedné strany zbarvené, otočíme je a vše zalejeme bílým vínem. Přisolíme a necháme pod poklicí dusit asi 4 minuty. Pánev sundáme z plamene a rybu posypeme nasekanou petrželkou. Servírujeme na talíř, maso opatrně doprostřed, aby se nerozpadlo, obklopíme směsí oliv, kaparů a rajčat, zalejeme omáčkou a pokapeme olejem.
www.tacos.cz Příloha: plátky bílého chleba opečeného na plechu