cpt. Cook
 

Ryba s mandlemi nebo lískovými oříšky

Ryba smažená ve vaječném těstě

Sleď s hořčičnou omáčkou

Sledi na červeném víně

Sledi v sladkokyselé omáčce

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem
(Beignets de morue farcis à la noix de coco)

Smažený mořský okoun

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažený platýs

Sogliola fritta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  120 dkg platýse, 115 dkg hladké mouky, 1/2  vejce, 1/2 lžíce oleje, 1/2 dl piva, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smíchejte mouku se žloutkem, olejem, solí a pepřem. Bílek našlehejte zvlášť a pomalu ho vmíchejte. Poté řeďte pomalu pivem do té doby, než těstíčko bude středně husté. Vykostěné porce platýse obalte v těstíčku a osmažte na oleji. Než budete servírovat, nechte odkapat na ubrousku.
vloženo 15.08.2007    zobrazeno 3687x    verze pro tisk

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tacos s kořeněným tuňákem Toma Kerridge

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska saganaki