cpt. Cook
 

Ryba s mandlemi nebo lískovými oříšky

Ryba smažená ve vaječném těstě

Sleď s hořčičnou omáčkou

Sledi na červeném víně

Sledi v sladkokyselé omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené tresčí kuličky nadívané kokosem

Beignets de morue farcis à la noix de coco

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg tresky nebo rybího filé, 20 dkg hladké mouky, podzemnicový olej, 1/2  kokos, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybu dejte do hrnce s vodou a 15 minut vařte. Nechte okapat. Vykostěte. Maso rozdrťte. Přidejte strouhaný kokos z menšího kokosu a mouku. Vzniklá hmota by měla být dostatečně hustá. Nechte 3 hodiny odpočívat.

www.tacos.cz Rozehřejte arašídový olej na smažení, vložte připravenou hmotu ve formě kuliček, které by se měly dozlatova osmahnout a nafouknout. Osušte je savým papírem a podávejte horké.

vloženo 08.08.2007    zobrazeno 1915x    verze pro tisk

Smažený mořský okoun

Smažený platýs
(Sogliola fritta)

Sole meunière
(Mořský jazyk po mlynářsku)

Stoccafisso all'abruzzese
(Sušená treska po abruzzsku)

Štítník v balíčku
(Gallinella al cartoccio)

Tacos s kořeněným tuňákem Toma Kerridge

Tempura

Terstská treska

Tilapie

Treska na africký způsob
(Cabillaud à l'africaine)

Treska na mandlích

Treska na smetaně s kapary

Treska s cibulkou dušenou na víně

Treska saganaki