cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Pražená játra

Ražniči z telecích jater

Sečuánská játra

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sýr a játra na jehle

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg telecích jater nebo vepřových, 20 dkg tvrdého sýra (ementálu, eidamu, goudy), 10 dkg slaniny, 2 menší cibule, 2 pevná rajčata, 2  bílky, sůl, strouhanka, ztužený pokrmový tuk nebo olej na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra a sýr nakrájíme na kostky, slaninu a cibuli na plátky, menší pevná rajčata na půlky. Na grilovací jehlu nebo špejli napichujeme střídavě kousky jater, sýra, slaniny, cibule a rajčat. Bílky rozšleháme, nepatrně osolíme, hotové špízy v nich namočíme a pak je obalíme v prosáté strouhance. Smažíme je po obou stranách v tuku nebo pečeme na grilu a před podáním dosolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2101x    verze pro tisk

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Vepřová játra s mandlemi

Vepřová játra v červeném oleji

Vepřová játra valašská

Vepřové ledvinky Čchao