cpt. Cook
 

Postřekovské ledvinky

Pražená játra

Ražniči z telecích jater

Sečuánská játra

Sýr a játra na jehle

Telecí játra Lisabon

Telecí játra na cibulce s jablky

Telecí játra po maďarsku

Telecí játra s flambovanou hruškou

Telecí játra s kuřetem a mandlemi

Telecí játra s ovocem

Telecí játra s pečenými jablky a cibulí

Telecí játra ve sladkokyselé omáčce
(Ficatu ca 'acitu)

Telecí ledvina

Telecí ledvinky po vinařském způsobu

Vepřová játra po španělsku

Vepřová játra s mandlemi

Vepřová játra v červeném oleji

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřová játra valašská

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  215 dkg vepřového bůčku, 215 dkg předního hovězího, 30 dkg vepřových jater, 2 lžíce strouhanky, 1/2 dl mléka, 2  vejce, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, mletý pepř, majoránka, sůl, kmín, 1/2 lžíce vepřového sádla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso jemně semeleme, přidáme rozetřený česnek, jemně nakrájenou cibuli, vejce, strouhanku, mléko, koření a sůl. Zpracujeme ve vláčnou fáš, kterou rozdělíme na díly podle počtu porcí. Játra taktéž rozkrájíme na stejný počet dílů a zabalíme je do masové směsi. Nejlépe je takto upravená játra ještě zabalit do vepřové bránice. Pak obalená játra rozložíme na vymazaný pekáček, zapečeme, mírně podlijeme a dopečeme. Při pečení přeléváme výpekem. Vhodná příloha je mladé dušené zelí a bramborové knedlíky s cibulkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3329x    verze pro tisk

Vepřové ledvinky Čchao