cpt. Cook
 

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Karbenátky na grilu

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Knedlíčky v citrónové omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg mletého hovězího masa, 150 dkg brambor, 415 dkg mraženého špenátu, 1/2  cibule, 2 lžíce netučného měkkého tvarohu, 1/2 lžíce oleje, 1/8 l mléka, 1/2 dl šlehačky, 2 lžíce světlé jíšky, 2 lžíce citrónové šťávy, mletý pepř, muškátový oříšek, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory uvaříme v osolené vodě, špenát dáme do hrnce, mírně podlijeme a při mírné teplotě necháme povolit, cibuli jemně usekáme. Smícháme maso, cibuli, tvaroh, sůl a pepř, vytvoříme kuličky, v pánvi na oleji 5 minut opékáme, vyjmeme, do výpeku přilijeme mléko, smetanu, promícháme, přidáme jíšku, povaříme a ochutíme citrónovou šťávou a pepřem. Do špenátu přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek. Kuličky, brambory a špenát na talířích přelijeme omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1902x    verze pro tisk

Kofty z vepřového a brambor

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi