www.tacos.cz Snižte teplotu na střední, na pánvi za častého míchání vařte zbývající šalotku a česnek, dokud česnek nezměkne, asi 2 minuty. Vmíchejte pastu harissa, kokosové mléko a sůl, dochuťte pepřem. Přiveďte k varu, snižte teplotu na středně nízkou a vařte do mírného zhoustnutí, 6-8 minut. Do omáčky vložte masové kuličky, přikryjte a vařte 10 minut. Masové kuličky otočte. dovařte odkryté, občas přelévejte omáčku lžící přes maso, dokud omáčka nezíská hustší konzistenci, 8-10 minut.
www.tacos.cz Mezitím rozehřejte zbývající olej ve středně velké pánvi na střední teplotu. Přidejte fazole a sumah, osolte a opepřete. Vařte za stálého míchání a rozmačkávání fazolí a v případě potřeby přidávejte po troškách vodu, aby se fazole rozvařily, až jsou dobře prohřáté a téměř úplně rozmačkané, asi 3 minuty. Fazole rozdělte na talíře, navrch dejte masové kuličky a omáčku. Posypte lístky koriandru a špetkou sumahu.