cpt. Cook
 

Karbanátky s rajskou omáčkou

Karbanátky se žampióny

Karbanátky ve smetanové omáčce

Karbanátky z pečeného masa

Karbanátky z uzeného masa

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Karbenátky na grilu

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  1.2 kg mletého masa (hovězí, telecí, skopové), 12 dkg cibule, 3 g mletého pepře, 2.2 dkg soli, 2.15 dkg vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejlepší je dělat karbenátky z telecího a vepřového masa v poměru 5:7. K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a pepř. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky. Po vyjmutí z chladničky uděláme karbenátky po 60 g (po dvou na porci). Pečeme je na rožni namazaném lojem. Nesmějí se navzájem na rožni dotýkat. Obracíme je postupně. Uvnitř musí být směs šťavnatá a nekrvavá. Servírují-li se ihned, zachovají si chuť i kvalitu.

www.tacos.cz Přílohy: opékané brambory, zralá fazole, pálivá směs zeleniny, rajčata, pečené papriky, nadrobno nakrájená cibule zamíchaná s petrželkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3362x    verze pro tisk

Karbenátky se sýrem na grilu

Karpatské šišky

Kebapčata

Kedlubnový parmentier
(Hachis parmentier au chou-rave)

Kefta a kuskus s grilovanými meruňkami

Kefta tažín

Kjufty
(Kofta)

Kjufty na karí

Klasická sekaná po americku
(Classic meat loaf)

Klopsy ve smetanové omáčce

Knedlíčky v citrónové omáčce

Kofty z vepřového a brambor

Kokosovo-harisové masové kuličky

Kořeněné masové kuličky Čcha-Wan-Tsi