cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
·
Hovězí maso
·
Telecí maso
·
Vepřové a uzené
·
Skopové, jehněčí, kůzlečí
· Mleté maso
·
Králík
·
Vnitřnosti
·
Zvěřina
·
Guláše, ragú
·
Uzeniny
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Řízek z mletého masa v těstíčku
Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)
Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)
Sarmale
Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)
Sekaná pečeně bez housky
Sekaná pečeně na houbách
Sekaná pečeně na plechu
Sekaná pečeně plněná žampióny
Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty
Sekaná plněná tykví
Sekaná se sýrem
Sekaná se špenátem a parmezánem
Sekaná z vepřového s jablky
Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)
Sekané řízky v těstíčku
Sekanina sváteční
Sekanina všední
Sini kebabı
(Kebab v pekáči)
Slavnostní sekaný biftek se sherry