cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Sekaná se špenátem a parmezánem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  70 dkg mletého hovězího masa, 14 dkg mraženého špenátu, 1/4 šálku nakrájené cibule, 1/2 stroužek česneku, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, 1/2 šálku drcených slaných krekrů, 1/2 šálku strouhaného parmazánu, 1/4 šálku plnotučného mléka, 1/4 lžičky sušeného tymiánu, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, muškátový oříšek, několik  černých oliv na ozdobení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu předehřejeme na 180 °C. Špenát předem rozmrazíme a vymačkáme z něj vodu, česnek oloupeme a utřeme se solí. V míse důkladně promícháme všechny suroviny s výjimkou černých oliv. Směs namačkáme do olejem lehce vytřené formy (cca 23x13 cm). Pečeme asi hodinu, dokud není povrch lehce hnědý. Po vytažení z trouby necháme 10 minut odpočinout, sekanou vyklopíme a nakrájíme na plátky. Podáváme zdobenou černými olivami například se šťouchanými brambory.
vloženo 09.01.2014    zobrazeno 1776x    verze pro tisk

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry