cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekaná pečeně bez housky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zadního hovězího, 1/4 l mléka, 2 lžíce hladké mouky, 2  vejce, sůl, mletý pepř, zelená petrželka, vepřové sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso dvakrát na strojku umeleme, polijeme vlahým mlékem a necháme asi 15 minut vsáknout. Pak přidáme mouku, sůl, pepř, petrželku, do pěny ušlehaná vejce a dobře propracujeme, až je směs hladká. Podlouhlou formu na pečení sucharů silně vymastíme tuhým sádlem, směs do ní urovnáme a pečeme ve středně horké troubě asi 1/2 hodiny. Teplou pečeni podáváme s dušenou zeleninou, brambory a saláty, bramborovou kaší, studenou s bramborovým salátem nebo s chlebem a okurkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3534x    verze pro tisk

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry