cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřového plecka (prorostlého), 115 dkg uzeného masa, 1/2 menší kapusta, 1/2 menší cibule, 2  žemle, 2  vejce,  trochu mléka, sůl, mletý pepř,  špetka mletého zázvoru, 1/2 lžíce vepřového sádla, vývar (z kostí),  trochu strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka, dobře ji vymačkáme a umeleme. Žemli nakrájíme na silnější plátky, pokropíme mlékem a umeleme současně s vepřovým masem, s uzeným masem a s cibulí. K umleté směsí přidáme sůl, koření, vejce (kromě jednoho bílku). Je-li třeba, zahustíme směs trochou strouhanky. Utvoříme 2 šišky, vložíme je do pekáče na rozehřáté sádlo, povrch potřeme bílkem a pečeme za častého potírání vypečenou šťávou. K podlévání použijeme silného vývaru z kostí. Pečeme asi 1.5 hodiny.

www.tacos.cz Příloha: brambory s petrželkou, saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2500x    verze pro tisk

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry