cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sekaná pečeně na plechu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mletého masa, 30 dkg mražené kořenové zeleniny, 2  cibule, 3 stroužky česneku, 2 lžíce másla, sůl, 2  vejce, 3 lžíce strouhanky, 2 lžíce oleje na potření, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu necháme rozmrazit, spolu s cibulí a česnekem jemně nasekáme, zpěníme na rozehřátém másle a dáme vychladnout. Vložíme do mísy, přidáme maso, vejce, strouhanku. sůl a pepř. Hluboký plech vyložíme alobalem a vytřeme olejem. Zhruba na 2/3 plechu naneseme směs, okraje fólie zvedneme a pečeme 30 minut při 175°C. Sekanou vyjmeme z trouby, necháme chvíli odpočinout a potom nakrájíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3312x    verze pro tisk

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry