cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Sekaná z vepřového s jablky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 plátek žitného chleba, 6 cl mléka, 1/2 kg mletého vepřového masa, 1/2  cibule, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2  jablko, 1/2  vejce, 1.215 dl tvrdého sýra (Louis d'or) nakrájeného na kostičky, 2 lžíce čatní, 2 lžičky tymiánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. V malé misce smíchejte nadrobený žitný chléb a mléko. Nechte 5 minut stát. Cibuli nakrájejte najemno, taktéž celer, jablko a sýr na kostičky, vejce rozšlehejte, tymián nasekejte. Ve velké míse rukama promíchejte všechny ingredience, pak přidejte chléb s mlékem a míchejte, dokud směs nebude hladká. Osolte a opepřete.

www.tacos.cz Masovou směs natlačte do olejem vymazané formy o rozměrech 23 x 13 cm. Položte pekáč na plech a pečte 1 hodinu a 10 minut nebo dokud teploměr vložený do středu sekané nezaznamená 71 °C. Před vyjmutím z formy a nakrájením nechte 5 minut odstát (sekaná vydrží až 3 dny v chladničce nebo až 3 měsíce v mrazničce).

vloženo 06.11.2022    zobrazeno 560x    verze pro tisk

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

Slavnostní sekaný biftek se sherry