cpt. Cook
 

Barmská kachna

Divoká kachna na víně

Dušená divoká kachna

Husa stažená

Husí drůbky zadělávané

Husí krk nadívaný

Husí rizoto na Heveský způsob

Husí stehna v šouletu

Kachna Burda

Kachna dušená na muškátovém víně

Kachna na červených bobulích
(Canard aux baies rouges)

Kachna na hroznovém víně
(Canard aux raisins verts)

Kachna na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachna na medu a víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kachna, 10 g soli, 3 dkg celého pepře, 1/2 hrst tymiánu, 2 špetky kmínu, 3 dl červeného vína, 2 dl vody, 10 dkg medu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou kachnu osolíme (sůl důkladně vetřeme do masa), okořeníme pepřem, tymiánem a kmínem a přelijeme medem. Vložíme do pekáče, podlijeme červeným vínem, vodou a necháme nejlépe přes noc odležet. Vložíme do trouby a pečeme 20 minut na 200 °C, přiklopíme a pečeme asi 2 hodiny na 165 °C. V průběhu pečení maso přeléváme a případně podléváme podle chuti vodou nebo vínem, ke konci pečení odklopíme a dopečeme zlatavou kůrčičku.

www.tacos.cz Příloha: dušené červené zelí a bramborový česnekový knedlík

vloženo 19.11.2007    zobrazeno 4422x    verze pro tisk

Kachna na pomerančích

Kachna na pomerančích
(Caneton a l'orange)

Kachna na pomerančích
(Canard a l'orange)

Kachna na třešních

Kachna na způsob zvěřiny

Kachna nebo mladá husička pečená