cpt. Cook
 

Barmská kachna

Divoká kachna na víně

Dušená divoká kachna

Husa stažená

Husí drůbky zadělávané

Husí krk nadívaný

Husí rizoto na Heveský způsob

Husí stehna v šouletu

Kachna Burda

Kachna dušená na muškátovém víně

Kachna na červených bobulích
(Canard aux baies rouges)

Kachna na hroznovém víně
(Canard aux raisins verts)

Kachna na karí

Kachna na medu a víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kachna na pomerančích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kachna, 2 lžičky strouhané pomerančové kůry, 1.15 dl pomerančové šťávy, 2 lžíce rybízové marmelády, 1/2 lžička citrónové šťávy, 1/2 lžíce škrobové moučky, 1/2  pomeranč oloupaný a rozdělený na dílky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachnu položíme na pekáč a pečeme ji v rozpálené troubě asi 2 hodiny, vyndáme ji a rozporcujeme. Na pánvi ohřejeme pomerančovou kůru, pomerančovou a citrónovou šťávu, zavařeninu a sůl, vmícháme Solamyl a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Vmícháme kousky pomeranče, prohřejeme a nalijeme na porce kachny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4323x    verze pro tisk

Kachna na pomerančích
(Caneton a l'orange)

Kachna na pomerančích
(Canard a l'orange)

Kachna na třešních

Kachna na způsob zvěřiny

Kachna nebo mladá husička pečená