cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Barmská kachna

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 velká kachna, 150 dkg mletého masa, 115 dkg tuku od telecí ledviny, 2 lžíce zelené petrželky, 2  housky, 1/2 lžička karí koření, 2  jablka, sůl, moučkový cukr, olej, 6  brambor, 1/4 l kysané smetany, 1/2  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kachnu naplníme nádivkou z mletého masa a rozsekaného ledvinového tuku, strouhaných housek, petrželky a podle chuti osolíme a dusíme do změknutí. Na míse zalijeme touto omáčkou: na tuku zpěníme cibulku, přidáme koření karí, kysanou smetanu a na plátky nakrájené brambory, které jsme předtím osmažili, a pak dohromady dusíme, až brambory změknou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3134x    verze pro tisk

Divoká kachna na víně

Dušená divoká kachna

Husa stažená

Husí drůbky zadělávané

Husí krk nadívaný

Husí rizoto na Heveský způsob

Husí stehna v šouletu

Kachna Burda

Kachna dušená na muškátovém víně

Kachna na červených bobulích
(Canard aux baies rouges)

Kachna na hroznovém víně
(Canard aux raisins verts)

Kachna na karí

Kachna na medu a víně

Kachna na pomerančích

Kachna na pomerančích
(Caneton a l'orange)

Kachna na pomerančích
(Canard a l'orange)

Kachna na třešních

Kachna na způsob zvěřiny

Kachna nebo mladá husička pečená