cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninová vejce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 1/2  cibule, 1/2 lžičky kaparů, 1/2 stroužek česneku, mletá paprika, sůl, mletý pepř, citrón, 1/2 lžíce majonézy,

Obložení: 1/2  hlávkový salát, 4  rajčata, 1/2  pomeranč

zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uvařených, rozpůlených vajec vyjmeme žloutky, utřeme je se solí, postupně přidáváme kašičku utřenou z cibule, česneku a papriky a po částech zatíráme majonézu. Směs zakapeme citrónem, rozdělíme na kousky, utvoříme kuličky, které vložíme zpět do bílkových půlek. Vejce urovnáme na mísu (nejlépe plochou skleněnou), ozdobíme listy salátu, plátky rajčat a pomeranče. Podáváme jako předkrm nebo studenou večeři.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1899x    verze pro tisk

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku