cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice, 1/2  cibule, celý pepř, sůl,

Na omáčku: 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 lžíce francouzské hořčice, 2 lžíce oleje, 1/2 lžička vinného octa, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky glutasolu,  trochu vývaru ze slepice, červený olej

zkopírováno z http://www.tacos.cz Slepici uvaříme s cibulí a pepřem v osolené vodě doměkka (nejlépe v tlakovém hrnci). Maso vykostíme, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. V misce umícháme hořčici, olej, ocet, oba druhy omáček, velmi jemně utřený česnek se špetkou soli, zředíme trochou vývaru a dochutíme glutasolem. Maso rozložíme do vějíře na talíř, přelijeme připravenou omáčkou a zakapeme červeným olejem. Podáváme vychlazené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2516x    verze pro tisk

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku