cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce Mimóza

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vejce, 10 dkg majonézy, hořčice, zelená petrželka, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Natvrdo uvařená vejce rozkrojíme na poloviny napříč a každé polovině ještě seřízneme špičku tak, aby dobře stála. Vyndáme žloutky a v hlubokém talíři vidličkou promícháme s majolkou a podle chuti s hořčicí, sekanou petrželkou, pepřem a solí. Touto směsí pak znovu naplníme bílkové pohárky. Jeden žloutek nerozmícháme s majonézou, rozdrobíme ho a zdobíme jím ostatní naplněná vajíčka. Na mísu střídavě klademe Simoniny rajské košíčky a vejce Mimóza. Obě chutě se velmi dobře doplňují.

www.tacos.cz Na jihu Francie roste keř mimóza, s malými květy střapatými jako žlutá kuřátka. Právě podle jeho květů se jmenuje tento předkrm.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3144x    verze pro tisk

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku