cpt. Cook
 

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tuňákový krém

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  4 dkg tuňáka, 2 cl citrónové šťávy, 3 dkg majonézy, 3 dkg šlehačky, sůl, mletý pepř,

Na obložení: hlávkový salát, citrón, rajče, 1/2 vařené vejce

zkopírováno z http://www.tacos.cz Tuňák z konzervy se jemně rozšlehá nebo rozetře vidličkou, přidá se citrónová šťáva, majonéza a šlehačka, směs se podle chuti osolí a opepří, dobře prošlehá a nechá vychladit. Předkrm se podává v kelímku, obložený střídavě plátky citrónu, rajčat a natvrdo vařeného vejce. (Může se použít sladká i kyselá šlehačka.) Nejsou-li k dispozici kelímky, podává se tuňákový krém na talířku, na listu hlávkového salátu, s uvedeným obložením.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2838x    verze pro tisk

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku