zkopírováno z http://www.tacos.cz Listy salátu omyjte, nechte okapat, zabalte do plátna. Ušlehejte šlehačku, vmíchejte do ní jemně nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dochuťte. Křehké salátové listy upravte na dezertní talířky, přistřihněte je nůžkami tak, aby vytvořily úhledná hnízdečka. Plátky lososa pokrájejte na 4 cm široké nudličky, sviňte je do spirálek a umístěte do středu upraveného salátu. Křenem ochucenou šlehačkou maso lososa ozdobte pomocí zdobicí trubičky většího průměru, kterou křen neucpe. Přidejte krabí maso a růžičky lososa ozdobte bezprostředně před podáváním špičkou kopru. Kopr rychle uvadá.
www.tacos.cz Příloha: Toast nebo bílá veka, vločky čerstvého másla. Lžičkou nebo jídelním nožem omočeným ve vodě je naškrábejte z kostky vychlazeného másla. Sladké bílé víno, sherry nebo tokajské víno.