cpt. Cook
 

Šunkový koktejl

Tuňákový krém

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 listů hlávkového salátu, 2 dl šlehačky, 4 lžíce strouhaného křenu, 1/2 lžička citrónové šťávy, 1/4 lžičky soli, 1/8 lžičky bílého pepře, 215 dkg uzeného lososa, 15 dkg krabího masa, 4 snítky kopru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listy salátu omyjte, nechte okapat, zabalte do plátna. Ušlehejte šlehačku, vmíchejte do ní jemně nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Dochuťte. Křehké salátové listy upravte na dezertní talířky, přistřihněte je nůžkami tak, aby vytvořily úhledná hnízdečka. Plátky lososa pokrájejte na 4 cm široké nudličky, sviňte je do spirálek a umístěte do středu upraveného salátu. Křenem ochucenou šlehačkou maso lososa ozdobte pomocí zdobicí trubičky většího průměru, kterou křen neucpe. Přidejte krabí maso a růžičky lososa ozdobte bezprostředně před podáváním špičkou kopru. Kopr rychle uvadá.

www.tacos.cz Příloha: Toast nebo bílá veka, vločky čerstvého másla. Lžičkou nebo jídelním nožem omočeným ve vodě je naškrábejte z kostky vychlazeného másla. Sladké bílé víno, sherry nebo tokajské víno.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2314x    verze pro tisk

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku