cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vaječný salát

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vejce uvařená natvrdo, 1/2 dl majonézy, 1/2 lžíce kopru nasekaného nadrobno, 10 plátků veky, 2 lžíce másla, sůl, mletý pepř, červená paprika na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce oloupeme. V misce rozetřeme vejce nahrubo vidličkou, přidáme majonézu, sůl, pepř a kopr a důkladně promícháme. Směs můžeme uchovat v lednici přikytrou až 2 dny. Polovinu tenkých plátků veky potřeme na jedné straně máslem a navrch rozetřeme vaječnou pomazánku. Pomažeme zbývající veku máslem a plátky položíme namazanou stranou na vaječnou směs. Nožem překrojíme na polovinu a podáváme ozdobené nakrájenou červenou paprikou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2370x    verze pro tisk

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku