cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařená slepice v pikantní omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  slepice, sůl, 1/2  cibule, celý pepř, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce vývaru ze slepice, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce vinného octa, 1/2 lžíce hořčice (ostřejší - nejlépe francouzské), 1/2 lžičky glutasolu, zelenina na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Půlku slepice omyjeme, očistíme a vložíme do vody s rozkrájenou cibulí, solí a několika kuličkami pepře. Uvaříme doměkka (nejlépe v tlakovém hrnci). Vývar scedíme a maso necháme vychladnout. Pak ho nakrájíme na tenké plátky a do vějířku rozložíme na mísu. Zvlášť v misce rozšleháme hořčici, olej, ocet, vývar ze slepice a glutasol. Pokud je omáčka hustá, přidáme ještě trochu vývaru. Pokud se nám zdá málo výrazná, můžeme ji dochutit lžící sójové omáčky. Plátky slepičího masa ozdobíme na nudličky nebo kolečka nakrájenou zeleninou a maso přelijeme připravenou omáčkou. Podáváme vychlazené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4282x    verze pro tisk

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku