cpt. Cook
 

Šunkový koktejl

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vejce se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 1/2 menší pórek, 1/2  kapie, hlávkový salát,

Pikantní omáčka: cibule, česnek, vinný ocet, desertní víno, moučkový cukr, sójová omáčka, vegeta, škrobová moučka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařená vejce nakrájíme kráječem na kolečka, vložíme do listů hlávkového salátu, přelijeme omáčkou a ozdobíme krájeným pórkem a kapií (krájíme na jemné nudličky).

www.tacos.cz Pikantní omáčka: do silného vývaru, v němž jsme kuře vařili, přidáme cibuli, česnek, vinný ocet, dezertní víno, cukr, sójovou omáčku a vegetu. Vaříme nejméně půl hodiny pod pokličkou velmi mírným varem. Nakonec sejmeme z ohně, zahustíme máčeným škrobem, scedíme a pokapeme olejem. Takto připravená omáčka je jemné, lahodné chuti. Chceme-li připravit ostřejší omáčku, vaříme spolu s uvedenými surovinami drobně sekané pfeferonky, které slouží jako ostrý dochucovací prostředek. Pokrm podáváme vychlazený.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2119x    verze pro tisk

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku