cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šunkový koktejl

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg šunky, 2  vejce uvařená natvrdo, 10 dkg sterilovaného hrášku, 15 dkg oloupaného jablek, 15 dkg sterilované kapie, 15 dkg nakládaných okurek, 3 lžíce kečupu, 1/2 dl šlehačky, 10 dkg majonézy, citrónová šťáva, mletá paprika, sůl, zelená petrželka, kapie, citrón na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Šunku, vejce, jablko, okurku a kapii nakrájíme na nudličky, hrášek necháme dobře okapat. Kečup rozmícháme s majolkou, citronovou šťávou, paprikou a solí, přidáme ušlehanou smetanu, lehce promícháme a nalijeme na připravené potraviny, rozdělené do šesti koktejlových sklenek. Koktejl krátce vychladíme, před podáním ozdobíme kapií a petrželkou a na okraj sklenek zavěsíme dílky citronu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2509x    verze pro tisk

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku