cpt. Cook
 

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg skopového hřbetu, 1/2  vejce, 1/2 lžíce škrobové moučky, 4 větší žampióny, 3 lžíce oleje, sůl, 1/2 šálku vývaru,

Záliv:: 2 lžíce vína šao-sing, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžičky wei-su, 1/2 lžička škrobové moučky, sůl, bílý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopové maso nakrájíme na kostičky, promícháme s vejcem, škrobem a solí. Vložíme na rozpálený olej a asi minutu mícháme. Přidáme krájené žampióny, krátce restujeme a zalijeme horkým vývarem. Vzápětí přimícháme záliv, pokrm pokapeme několika kapkami oleje a podáváme na teplé míse.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2253x    verze pro tisk

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou

Skopové s kapustou srbské

Skopové s rýží (pilaf)