cpt. Cook
 

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso pečené s kořením

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopového masa, 2 lžíce oleje, sůl, 1/2 lžička mleté papriky,  špetka pálivé papriky, 1/2 lžička mletého římského kmínu, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky mletého koriandru, 2  citróny, 60 dkg cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji do červena, osolíme. Přidáme koření, nakrájený česnek, polovinu šťávy z citrónů, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, chvilku podusíme. Potom cibuli odhrneme stranou, do kastrolu vrátíme maso, překryjeme dušenou cibulí, pokapeme druhou polovinou šťávy z citrónu a prudce zapečeme dozlatova v troubě. Podáváme s rýží, těstovinami nebo bílým chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4666x    verze pro tisk

Skopové maso po indonésku